Leven! ...in plaats van overleven.

                                 

 We willen het allemaal zo graag; onszelf gelukkig voelen. Soms wil dat niet lukken en weten we niet hoe dat komt en wat we eraan moeten doen. De oplossingen zijn vaak veel simpeler dan we zouden denken, alleen is het lastig om uit je eigen hoofd te stappen en objectief te bekijken waar je mee bezig bent en wat je zou kunnen veranderen. Ik wil je graag helpen om beter naar jezelf te kijken en naar oplossingen te zoeken die je helpen een prettiger, authentiek leven te leiden.

 "Het leven kan alleen achterwaarts begrepen worden,
maar het moet voorwaarts worden geleefd" 
(S. Kierkegaard)

Missie

Een zoektocht van een halve eeuw heeft me gebracht waar ik nu ben. Al heel jong ben ik als school drop-out aan het werk gegaan in het horecabedrijf van mijn ouders. Dit virus heeft me heel lang te pakken gehad en ik ben na een aantal jaar als account manager in verschillende diensten en producten werkzaam zijn geweest, zelf een horecaonderneming gestart en heb dit 20 jaar volgehouden. Ik zeg bewust volgehouden omdat dit beroep en deze levenswijze me nooit écht gelukkig maakte, ondanks dat ik er wel een enorme dosis mensenkennis heb opgedaan. Er bleef altijd iets knagen, een gevoel van onvrede diep van binnen. Op mijn 50-ste kreeg ik een stevige burn-out gevolgd door een flinke existentiële crisis, Ik wist het niet meer. Geen werk meer, geen doel in mijn leven, ik stond met lege handen langs de zijlijn toe te kijken. Het was "rockbottom".  

Langzaam ben ik opgekrabbeld en heb mijn leven daarna volledig omgegooid en ben me intensief gaan verdiepen in datgene waar ik mijn hele leven al mateloos in geïnteresseerd was: gedrag en psyche van de mens en rolde alsof het vanzelfsprekend was in het coachvak. Ik realiseerde me dat ik niets anders meer wil dan andere mensen helpen met hun zoektocht. Dat is waar ik écht gelukkig van word. Het is mijn missie om jou je eigen pad te laten ontdekken op weg naar een authentiek en gelukkiger leven.

                                                       "Wish i could tie me a rope round the sun, cause i am not done...changing"
(J. Mayer)

                                      

Identiteit

Betrouwbaar, discreet en een écht mensenmens dat is hoe men mij omschrijft. Iemand die niet schuwt om de vinger op de zere plek te leggen en dit ook te benoemen. Ik heb met succes mijn opleiding lifecoach afgerond en in 2017 ben ik gestart met de studie Toegepaste Psychologie. Ook heb ik diverse korte cursussen op het gebied van o.a. mindfulness gevolgd. Ik coach en train groepen mensen in empowerment en coach op individuele basis iedereen die "het" even kwijt is.

 

Werkwijze

Mijn werkwijze is het beste te omschrijven als no nonsense. Uiteindelijk draait het in Lifecoaching maar om een aantal vragen: Wie ben ik? Wat doe ik? Waar wil ik naartoe? en hoe kom ik daar? Door middel van gesprekken en oefeningen gebaseerd op psychologische methodieken en inzichten gaan we samen onderzoeken waar jij écht blij van wordt en hoe je dat gedrag kunnen realiseren en bestendigen. Een paar sessies geven soms al een verbluffend resultaat.

                                                       "Een reis van 1000 mijl begint bij de eerste stap"
(Confucius)

 

 


E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn